image image image image
Welkom bij Stop Talking! Hallo!
Leuk dat je onze website bezoekt.
Ken je ons nog niet? Dit is je kans! Snuffel maar lekker rond op onze website en leer alles over Stop Talking!
Ken je ons al langer? Lees dan snel de laatste nieuwtjes over ons kwartet.
A cappella is fun! Wat heb allemaal nodig om van die heerlijke "tricky" accoorden te zingen? Gewoon een paar stemmen en een goed gehoor. That's all...!
Denk je eens in! Mensen kippenvel bezorgen en een traantje laten wegpinken.
Met alléén vier stemmen.
Wat is a cappella zingen toch gaaf!
Barbershop of....??? Zijn we nu een barbershop kwartet of niet? Eigenlijk wél, want we zijn lid van "Holland Harmony", de Nederlandse barbershop-organisatie voor vrouwen. Maar eigenlijk ook weer niet, want we zingen ook heel wat songs die behoorlijk ingaan tegen de barbershoptraditie. Maakt het wat uit? Ons niet!
Always ready to sing! Optreden doen we vrij regelmatig, en bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Eigenlijk zijn we gewoon altijd "ready to sing". Het enige wat we écht mee hoeven te nemen is onze stem en een pitchpipe. Zit je er over te denken om ons eens uit te nodigen? Gelijk doen! Stuur een mailtje of bel. Via onze contact-pagina is dat zo gebeurd.

image
HACO'14
Stop Talking wint voor de vierde keer op rij publieksprijs
Eind september vond in het klooster in Biezenmortel de tweejaarlijkse Harmony College plaats. En ook dit jaar was er weer een kwartettencompetitie. Nu namen er niet alleen dameskwartetten, maar ook gemengde kwartetten en mannenkwartetten deel. Genoeg concurrentie dus"
 

   

image
15-06-'14
Stop Talking wil vaders verrassen
Wij vonden het zo leuk om op Valentijnsdag in de huiskamer op te treden dat we besloten hebben ons ook aan te bieden voor Vaderdag. Wij weten zeker dat we bij veel vaders erg in de smaak vallen… Belangstelling? Klik snel op "Lees meer..."
 

   

image
14-02-'14
Valentijnsactie van StopTalking
Samen hadden we het er al wel eens over gehad, zingen op Valentijnsdag. Dit jaar besloten, min of meer op het nippertje, om de “daad bij het woord” te voegen.
 

   

image
Details belangrijk
Weer wijzer geworden
Eind januari '14 mochten we ons in het altijd bruizende Biezenmortel een heel weekend lang onderdompelen in barbershopervaringen en coachings.
 

   

Site Search

Onze Agenda

Van alles wat

image

10-11-'12 HH event


Youtube filmpje van ons optreden tijdens het Holland Harmony 10-11-'12 open podium evenement.

Sponsored Links

Jouw link hier? Mail ons snel!

Gerard van Amstel - Muziekproducties
Hét adres voor geluidsopnames in eigen studio of op lokatie. Ook voor vocale arrangementen.