NIEUWS

HACO '14 opnieuw succesvol

image
Vierde keer op rij publieksprijs
Eind september vond in het klooster in Biezenmortel de tweejaarlijkse Harmony College plaats. En ook dit jaar was er weer een kwartettencompetitie. Nu namen er niet alleen dameskwartetten, maar ook gemengde kwartetten en mannenkwartetten deel.
Genoeg concurrentie dus.

We hadden ons goed voorbereid en hadden er ook echt zin in. Het was leuk om te horen dat ook het publiek, na drie keer ons als de publieksprijs te hebben gegeven, ook nu weer nieuwsgierig was naar ons optreden. En blijkbaar hebben we het publiek niet teleurgesteld. Na ons optreden (waarin onze lead Martine wel een zere keel had, maar er ter compensatie nog wat extra sexy blikken in gooide) was het applaus al veelbelovend.

Maar ja, of dat ook betekende dat het publiek ons optreden het meest waardeerde? Gelukkig wel en zo wonnen we opnieuw de publieksprijs. Wij vinden dat echt geweldig en zien daarin de bevestiging dat we het publiek daadwerkelijk kunnen vermaken. Ook ons optreden van zaterdag en van zondag viel bij het publiek in de smaak. Naast deze geweldige opsteker, hebben we ook nog veel kunnen leren van de internationale en zeer deskundige coaches. Wij kunnen weer even vooruit…
   

Vaderdag met StopTalking

image
Stop Talking wil vaders verrassen
Wij vonden het zo leuk om op Valentijnsdag in de huiskamer op te treden dat we besloten hebben ons ook aan te bieden voor Vaderdag. Wij weten zeker dat we bij veel vaders erg in de smaak vallen…

Dus wel hopen dat veel kinderen (mogelijk aangespoord door moeders) ons boeken om vader te verrassen. Er zit vast wel iets bij in ons repertoire wat vader aanspreekt.

Wat te denken van ”Love me” of “You make me feel so young”?
Maar ook het gevoelige “Something” of “To make you feel my love” zullen in de smaak vallen.

Voor € 30 euro zingen we twee nummers. Mocht het cadeau wat groter mogen zijn; voor € 50 euro krijgt vader vier nummers te horen. Meteen boeken?
Neem contact op met Bettina Hager: 0651928986
   

Valentijnsactie

image
Zingen in de huiskamer
Samen hadden we het er al wel eens over gehad, zingen op Valentijnsdag. Dit jaar besloten, min of meer op het nippertje, om de “daad bij het woord” te voegen. Op onze oefenavond kozen we een foto uit onze laatst gemaakte reportage, Martine voegde er (als waar talent) nog even een pakkende tekst voor de media aan toe en ons avontuur kon beginnen.

Op Facebook kwamen al snel heel positieve reactie’s van verschillende mensen die het stuk voor stuk allemaal een heel leuk, lief, verrassend en orgineel idee vonden om je geliefde toe te laten zingen door een kwartet. Maar helaas........... niemand boekte ons ook daadwerkelijk. Nu wil het toeval dat Bettina nog een afspraak had staan bij de schoonheidsspecialiste en vertelde van onze actie met Valentijn.

Ook Mensje (de schoonheidsspecialiste) vond het een heel leuk idee. Na een lekker kopje thee werd er afscheid genomen en stapte Bettina thuis als herboren haar bed in. Nog even een laatste blik op haar mobiel en warempel een Whatsapp van Mensje.; “Jullie eerste boeking is binnen. Graag een Valentijnsconcert van mij en mijn 2 zussen voor onze moeder”. Geweldig, nog niet eens ons artikel in de krant en nu al een boeking! Nu maar hopen dat één van de plaatstelijke kranten ons artikel zou publiceren want dan volgde er misschien nog wel een boeking. En........... Ja hoor, naar aanleiding van een heel klein artikel in de Stentor kwam er een mail van een echtpaar dat het leuk zou vinden als we voor vrienden als verrassing zouden komen zingen.

Zo gebeurde het dat we met ons vieren vrijdagavond in nogal nat en woest weer in een zeer beslagen kleine auto met navigatie op weg gingen. De verbaasde gezichten toen we aanbelden en vertelden dat we graag even binnen wilden komen om iets te zingen, met de daarop volgende blijdschap, vrolijkheid en gastvrijheid waren niet alleen heel fijn om te mogen meemaken maar ook heel bijzonder. We kunnen met trots zeggen dat het een geslaagde avond was die in het teken stond van de belangrijke dingen in het leven, vriendschap en liefde. Liefde van dochters voor hun moeder en vrienden die op een orginele manier hun vriendschap tijdens een “Vrienden Valentijnsdiner” nog eens bevestigden. We hebben het al vaker geschreven, wat hebben we toch een geweldige hobby. En het smaakt naar meer.

Volgend jaar beginnen we wat eerder met onze reclamecampagne voor Valentijn. Maar ook voor moederdag, vaderdag, opa of oma dag, dierendag, secretaressedag, wij zijn er klaar voor.
   

Site Search

Onze Agenda

Sponsored Links

Jouw link hier? Mail ons snel!

Gerard van Amstel - Muziekproducties
Hét adres voor geluidsopnames in eigen studio of op lokatie. Ook voor vocale arrangementen.